CRÒNICA: El Barça goleja al València 5-2 en el debut de Celades

Per Cristian Año · 14 Septembre, 2019

Després d’una setmana moguda als despatxos del València CF i un descans per seleccions, el conjunt ‘ché’ visitava el Camp Nou per a enfrontar-se a un FC Barcelona sense Messi. Amb Celades al capdavant de l’equip, el míster optava per no fer canvis ni en l’XI ni en el sistema respecte al de Marcelino per a no xafar-se les mans.

El partit no arrancaria massa bé per als nostres, i és que De Jong, al minut 2, connectava amb el jove Ansu Fati per a posar l’1 a 0. Però la cosa seguia empitjorant, i al minut 6, era De Jong qui pescava una gran assistència d’Ansu Fati per a fer el 2-0. El València CF tardaria a reaccionar, però al 29 Gameiro retallaria distàncies després d’una llarga revisió de VAR. El gol, encara que pels pèls, era totalment legal.

Un València CF de menys a més marxaria al descans amb un resultat desfavorable de 2-1, encara que les sensacions havien millorat en els últims minuts de la primera meitat. Ansu Fati, per part del conjunt blaugrana, era qui més perill estava aportat a la porteria de Cillessen. Amb 45 minuts al davant, el partit estava completament obert.

En la segona meitat, tot i que el València CF pareixia més activat, Piqué posaria el 3-1 després d’una ‘cantada’ de Cillessen en el 50. Les opcions s’esgotaven. Semedo llançaria un baló ras al pal que per molt poc no entrava i els de Celades evitaven el quart gol. Això sí, Suárez no perdonava el primer baló que tocava i posava el 4-1 al Camp Nou amb un golàs només eixir al terreny de joc.

En el 81, quan el partit ja estava mort, Suárez encara tenia gana de més. El davanter aprofitava un baló solt per a carregar la cama, xutar i posar ‘la maneta’ al conjunt de Celades. El nou míster no arrancava de la millor manera possible, tot i que Maxi tindria temps de fer el 5-2 en el descompte. Després del ridícul al Camp Nou, tocarà clavar la mirada en la Champions League. El Chelsea ens espera.