CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA: Cal i arena per al València en un partit boig a Mestalla

Per Josep Prats · 14 Febrer, 2020

València CF i Atlètic de Madrid obrien la jornada vint-i-quatre on una victòria dels valencianistes suposaria el posicionament del conjunt blanc-i-negre als llocs Champions momentàniament.

El conjunt d’Albert Celades dominaren els primers minuts de joc davant algunes imprecisions en la defensa. Cumplit el primer quart d’hora del partit, Llorente avançava als matalafers després d’una acció amb mala sort del València (0-1). Els blanc-i-negres intentaven buscar el gol, però faltava l’última passada per a arribar a la porta d’Oblak. A cinc minuts per a la fi de la primera mitat, Paulista empatava el partit després d’una treta de cantó on la pissarra de Celades va eixir a la perfecció (1-1). Però tres minuts després, una errada de Parejo va suposar que l’Atleti es posara altra vegada per davant amb gol de Thomas (1-2).

La segona mitat va començar amb la mateixa tònica que la primera. Els de Celades dominant el joc, però amb el perill nul. Encara no s’havia complit el primer quart d’hora de la segona mitat, i el València empatava mitjançant Kondogbia altra vegada en jugada a baló parat (2-2). En canvi, l’Atlètic no va dir l’última paraula amb dos ocasiones clares consecutives de Morata i Thomas.

Amb este resultat, el València CF quedarà situat en el sisé lloc de la classificació amb 38 punts.