+  CRÒNIQUES

CRÒNICA ATM 1-1 VCF: Mustafi colpeja més fort

Per Pere Alapont · 09 Març, 2015

Atlètic i València han empatat al Vicente Calderón un partit en què el joc brut desplegat per part dels locals des del primer minut ha impedit qualsevol tipus d’acció digna d’admirar per l’espectador.

Quan les excessives patades sobrepassen el límit entre la intensitat i l’antifutbol ocorre el que ha passat a la vorera del Manzanares. A la primera part el València sols ha arribat amb perill a l’àrea rival en una acció als primers instants, quan Negredo ha realitzat una espectacular tisora que, desafortunadament, no ha acabat en res.

A la mitja hora de joc ha arribat el gol que obria el marcador; Koke engaltava des de la frontal un baló deixat per Tiago amb el muscle i avançava a uns atlètics que havien arribat amb perill penjant balons.

A la represa, el partit ha seguit per la mateixa senda i Tiago ha perdonat el 2 a 0 al enviar al travesser un baló que havia quedat mort dins l’àrea menuda del València. I com sol ocórrer que quan un perdona acaba pagant-ho. El València ha igualat el marcador poc després, al minut 78. Falta llunyana que penja Parejo i s’enverina tant que acaba sent rematada per Shkodran Mustafi quan Moyà ja s’havia estirat. Els valencianistes presents a l’estadi embogien amb el gol de l’alemany.

El que ha restat de partit ha donat per a poc més, però Javi Fuego ha sigut expulsat per doble amonestació al temps de descompte. Al remat, el resultat deixa millor gust de boca a valencians que a madrilenys. Divendres que ve el València obrirà la jornada de Lliga i en cas de sumar algun punt contra el Deportivo a Mestalla, cosa que s’exigeix, dormirà tercer a la classificació de Primera Divisió.