+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA Atlètic Llevant-VCF Mestalla: El Mestalla cau al derbi de la Ciutat (1-0)

Per Blanquinegres · 01 Novembre, 2015

El VCF Mestalla es va quedar sense sumar en el matí de hui al segon ‘round’ dels derbis de la Capital del Túria. Un gol a l’inici de la segona meitat va tombar i impedir al mateix temps, que el conjunt de Curro Torres traguera alguna cosa més positiva de la Ciutat Esportiva de Bunyol.

El primers minuts de partit van ser de proves i de conèixer al rival, però passat el quart d’hora de partit, el conjunt blanquinegre començà a trobar el seu lloc al camp dominant a partit de la possessió de pilota. Mentres, el conjunt granota esperava per aprofitar trencar el partit amb ràpides transicions. La fi de la primera meitat arribava sense canvi al lluminós.

La represa va iniciar-se amb l’únic gol de l’encontre. Dani Calvo aprofitant el llançament d’una falta avançava als granota. Tot i el colp, els valencianistes no van donar-se per vençuts i molt prompte reaccionaren disposant de la millor de l’encontre. Va ser a peus de Cedric però el seu xut a porta buida va eixir rebotat desaprofitant l’ocasió de tornar a posar taules al marcador.

Els de Villafaina per la seua part, tornaven a plantejar el pla de la primera part, esperar per a ampliar renda al contraatac. Ho podria haver fet al tram final de partit on el Mestalla es trobava llançat en l’àrea llevantinista. Tot i acabar el partit amb inferioritat numèrica, els blanquinegres buscaren un millor premi fins al xiulit final però Koke va estar molt atent a totes les temptatives.

El Mestalla suma una derrota que torna a deixar un regust amarg en el vestidor per les formes. El joc continua convidant a que els èxits arribaran pròximament fent que els 3 punts siguen un costant cada cap de setmana. Per posar a prova eixa capacitat, els valencianistes es mesuraran al Alcoyano en la propera jornada a l’Antonio Puchades.