La millor informació del ValènciaCF en valencià

CRÒNICA: Albert Marí salva un punt per al Mestalla al 90
,

CRÒNICA: Albert Marí salva un punt per al Mestalla al 90

COMPARTIR
S’enfrontaven València Mestalla i Torrent a este dimecres festiu a un Puchades pràcticament ple. L’equip d’Angulo arribava com a líder, mentres que l’equip visitant buscava una victòria que el col·locara a les posicions de dalt de la classificació. Finalment, cap dels dos equips va sumar els tres punts.

Primer gol del partit

El partit començà amb un domini absolut del Mestalla, sabedor que com a líder i jugant en casa havia de tindre la iniciativa del partit. No obstant això, un desajust dins l’àrea va significar el gol del Torrent a l’únic apropament de l’equip visitant en la primera part. Cristian Albert s’avançava a la defensa i feia una cabotada sense oposició.

Des d’este moment, el partit va ser un monòleg del conjunt blanquinegre, que va tindre en Diego López i Pablo Gozálbez les millors ocasions, però Kedra apareixia una i altra vegada per a detindre els llançaments locals.

Reacció del Mestalla

Ja a la segona meitat, la dinàmica de l’encontre era la mateixa, però la primera ocasió va ser per al Torrent. Una errada greu de Charly deixava la pilota franca per a Moisés Eboko, que no va encertar a controlar la pilota amb el porter del Mestalla fora de la seua posició. El Mestalla ho intentava i novament Diego López va tindre la millor oportunitat, però el baló se’n va anar per damunt del travesser.

Angulo modificà el front d’atac i tractà de pressionar amb Bashiru i Abert Marí. I este segon anotà el gol de l’empat. Després d’una bona jugada de Fran Pérez, el davanter va rematar fora de l’àrea. Impossible per a Kedra. D’esta manera, el Mestalla es manté invicte al Puchades i salva un punt al 90.