CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA: Agònica victòria de Valencia Basket davant Tenerife (92-88)

Per Josep Prats · 01 Abril, 2022

Duel d’altures entre Valencia Basket i Lenovo Tenerife en un partit aplaçat pels casos de covid-19 que van haver en el conjunt taronja.

Els taronja començaren guanyant amab un 4-0 inicial, però de seguida, amb un 0-6 i dos triples van posar als canaris per davant (6-8). Arribats a l’equador de la primera mitat, l’alternança en el marcador feia presència en la Fonteta. El ritme era alt i al final del primer quart, Valencia Basket anava per davant (20-18).

Hermannsson va obrir des de la línia de tres el segon quart i possessió amb el 23-18 en el marcador. Encara que anava a més, altre de Hermannsson i de López-Arostegui posaren la màxima per als taronja a poc més de set minuts per al descans (29-20). L’avantatge seguia augmentant en l’equador del segon quart, ja que l’equip de Peñarroya guanyava de tretze (35-22). Al descans, el resultat era plàcid per als locals (47-29).

El nivell seguia igual en la represa, els islenys tractaven de reduir la diferència, però els taronja no ho permetien i l’avantatge seguia sent gran en el marcador (54-35). Els tinerfenys van encarrilar un parcial de 0-7, però va ser tallat amb dos tirs lliures convertits de Labeyrie (56-42). Fins i tot, baixaren de la tanca dels deu punts a menys de cinc minuts per al final del tercer quart (56-47). Un final frenétic del tercer quart va acabar amb Tenerife a cinc punts (67-62)

En els primers minuts de l’últim quart, el marcador encara s’apretava més fins al 69-68. Tocava patir a la Fonteta. A cinc i mig per al final era un partit nou, empat a 73. Valencia Basket va pegar un tiró amb un parcial de 7-2 posteriorment, però el partit no estava decidit. Va ser tot un infart fins al final, però la victòria es va quedar a la Fonteta