ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

CRÒNICA (2-1): Remuntada del Celta que envia al València prop del descens

Per Cristian Año · 06 Novembre, 2016

Jornada 11. El València CF viatjava a Vigo per a enfrontar-se a un Celta que venia de perdre en UEFA Europa League davant l’Ajax per 3 gols a 2. Els de Prandelli, després de l’inesperat empat davant el Deportivo, arribava a Balaidos amb baixes importants com la d’Enzo Pérez, i amb la sorpresa de Fede Cartabia en l’11 titular.

L’inici de partit mostrava a un València ordenat i amb les idees clares, encara que sense arribar a crear un gran perill en la porteria de Rubén Blanco. Per part dels locals, era Guidetti el protagonista, ja que als 20 minuts es deixava caure dins de l’àrea de Diego Alves després d’una jugada polèmica amb Garay, qui tot i contactar cos a cos amb el davanter, no aconseguia enganyar a l’àrbitre i acabava veient la groga.

En canvi, en l’àrea del Celta sí que anava a xiular penal Clos Gómez després que Costas agafara a Rodrigo Moreno, evitant que poguera rematar un centre de Cancelo. Dani Parejo, qui exercia també com a capità en aquest partit, transformava el penal des dels onze metres per a firmar el 0-1. Però els gallecs anaven a empatar abans del descans després d’un magnífic gol de Roncaglia, que feia nul·la l’estirada del brasiler. Nani anava a tindre posteriorment l’1-2, però finalment, una gran parada de Rubén feia que marxaren als vestidors amb l’empat a 1 i 45 minuts al davant.

Ja en la segona meitat, els dos conjunts eixien buscant la victòria. Diego Alves evitava que entrara un remat de cap, i minuts després Medran responia llaçant per dalt un centre de Nani. El partit es convertia en anades i tornades constants, i Rodrigo Moreno perdonava una de les millors ocasions on creuava massa el baló, que eixia per la línia de fons. Els de Prandelli espavilaven i semblava que el 1-2 estava cada vegada més prop. De les botes de Nani havera pogut eixir el gol en varies ocasions, però la sort no l’acompanyava tot i estar fent un bon partit.

Però el Celta no baixava els braços i també buscava la porteria de Diego Alves, fins que Guidetti aconseguia supera-lo amb una rematada de cap després d’una bona jugada local per a culminar la remuntada. Els canvis de Prandelli tampoc anaven a resoldre res, i el partit acabava finalment amb 2-1.

Altra derrota del València, qui no acaba de prendre el vol i es queda a 1 punt del descens. Trista realitat.