La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cristian Rivero es queda al València CF
,

Cristian Rivero es queda al València CF

COMPARTIR

728-90

Cristian Rivero no eixirà del València CF excepte sorpresa d’última hora. Segons informa Carlos Bosch, el porter seguirà, com a mínim, fins al mercat d’hivern.

Per tant, el València CF ocuparà quatre fitxes en la posició de porter en La Lliga, un fet que ningú imaginava a principi de mercat. Bordalás, per tant, té treball per davant per a decidir quines són les seues cartes en la porteria.

La irrupció de Mamardashvili en pretemporada ha sorprés a tots, també a un cos tècnic que ja comptava amb Cristian Rivero com segon porter en la plantilla. De fet, les ofertes que el porter de Gandia tenia a principi del mercat es van descartar amb la idea de quedar-se i barallar amb Cillessen per la seua titularitat.

A més, les lesions de Cillessen i de Jaume Doménech des de l’inici de la pretemporada li donaven fins i tot més paperetes a Rivero per a afermar-se en la porteria, però el georgià ha acabat amb totes les seues opcions.

Per tant, la situació en porteria és la següent: el titular, ara com ara, és Mamardashvili, però Cillessen part amb opcions per a barallar-li el lloc. A partir d’ací, el cos tècnic compta amb Rivero com tercer porter i Jaume com a quart, però la posició de porter al València CF sempre dóna molt a parlar durant la temporada.