ACTUALITAT  VCF MESTALLA  

Cristian Rivero és l’oblidat pel València

Per Josep Prats · 16 Octubre, 2019

El de Gandia és el porter amb més projecció de la pedrera. Rivero s’ha consolidat en les dos últimes temporades com a tercer porter del primer equip i titular amb el València Mestalla. Entrena tots els dies a les ordres d’Otxotorena juntament amb Cillessen i Jaume Doménech i baixa al filial per a no perdre el ritme de competició. El cos tècnic té moltes esperances amb el jove porter de 21 anys de cara al futur. És valencià i coneix l’Acadèmia millor que ningú, amb aval al vestidor i amb unes condicions privilegiades com a porter.

Segons ha informat Superdeporte, el problema ve amb la part contractual i el conjunt de Mestalla encara no ha fet res per a assegurar la seua continuïtat. Longoria tenia molta confiança amb Cristian i ja hi havia començat a donar els primers passos cap a la seua renovació. No obstant això, l’eixida de Longoria, ha parat qualsevol classe de moviment. Rivero acaba contracte el 30 de juny de 2020. És a dir, a partir de gener serà lliure per a negociar amb qualsevol club que cride a la seua porta. Sense cap dubte, un escenari perillós per al València.

Ja existixen diversos equips que s’han interessat pel jugador sent conscients de la seua situació. Rivero ja va tindre oferides per a jugar en Segona A per a anar-se’n cedit. Però entrenar amb l’equip al màxim nivell li aporta coses que no tenen altres porters de la seua generació. Al mateix temps seguix creixent el nivell competitiu al club de Mestalla. Amb el filial ho ha jugat tot, huit titularitats en huit jornades.

Cristian s’ha guanyat el respecte del vestidor valencianista per les seues condicions esportives, però també per la seua naturalitat i transparència com a persona. És considerat com un més de la família. Ha realitzat dos pretemporades amb Marcelino i ha entrat en cinc llistes de convocats. A més de ser un habitual en els desplaçaments europeus per a previndre qualsevol mena de contratemps.