ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cristhian Mosquera es planteja una eixida del València

Per Pablo Marquez · 17 Novembre, 2022

Cristhian Mosquera està en una situació complicada. El futbolista encara té fitxa del filial, però va convocat a tots els partits amb el primer equip. El problema és que Mosquera no està tenint minuts en cap dels dos equips. El jove central necessita jugar per a poder millorar.

Per este motiu, segons ha informat Tribuna Deportiva, Cristhian Mosquera valora eixir del València en este mercat d’hivern. De fet, el jove jugador espera una resposta per part del club després de les reunions que s’han produït a Singapur.

Ofertes d’altres equips

Mosquera és un jugador amb un gran potencial. Per este motiu, molts equips s’han fixat en ell per a poder incorporar-lo. Ara mateix, l’opció més probable per a la marxa de Mosquera seria en forma de cessió, ja que el València el considera un actiu valuós.

No obstant això, també hi ha interés d’algun club en fitxar-lo en propietat. Ara mateix, Mosquera té l’interés de diversos equips de la Lliga SmartBank i d’equips de Priemera Divisió d’altres lligues. És el moment del València per a prendre una decisió i no trencar el creixement d’un central que té molt potencial.