ACTUALITAT  FITXATGES  

L’opció Luis Rioja agafa força per al València CF

Per Mauro Pérez · 05 Juny, 2024

A pesar que el mercat de fitxatges a Espanya encara no ha obert oficialment, els rumors i les negociacions ja estan en ple apogeu. Al València CF, un dels noms que està cobrant força és el de Luis Rioja, jugador de l’Esportiu Alabés el contracte del qual expira en 2025.

La possibilitat d’incorporar a Luis Rioja ha guanyat impuls en els últims dies, especialment després que el director esportiu de l’Alabés, Sergio Fernández, admetera públicament que el jugador busca un canvi d’aires. A més el Betis buscarà per enèsima vegada fer-se amb els serveis del jugador, que ell mateix havia expressat el seu desig de jugar, encara que també ha sorgit l’opció del València per a fer-se amb el davanter.

La notícia sobre l’interés del València a Rioja no sorprén, especialment considerant la relació prèvia entre el jugador i el director esportiu del club, Miguel Ángel Corona. Corona va ser el responsable de fitxar a Rioja durant la seua etapa en la UD Almería, quan l’extrem era pràcticament desconegut. Este moviment s’ha revelat com un èxit, ja que Rioja ha demostrat la seua vàlua en el camp, tant en la UD Almeria com en l’Esportiu Alabés.

El rendiment destacat de Rioja durant el seu temps en la UD Almería, seguit del seu reeixit trasllat a l’Esportiu Alabés, el converteix en un objectiu desitjable per al València CF.