Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Correia podria aplegar davant l’Elx, Diakhaby està fora

Per Miguel Castells · 26 Gener, 2021

El partit al Wanda Metropolitano deixà pitjors notícies que la derrota. El València va perdre per lesió a l’inici de la segona part a Mouctar Diakhaby, i Correia es va lesionar a l’últim sprint del partit, quan l’àrbitre anava a xiular el final de l’enfrontament. En esta setmana de compromisos tan decisius, amb el Sevilla a la Copa i l’Elx a la Lliga, el València perd a dos jugadors molt importants per a la defensa.

Diakhaby deixa pitjors sensacions que Correia

Segons Radio Marca Valencia, Diakhaby deixa pitjors sensacions que Correia. El francés està totalment descartat per als partits d’esta setmana, ja que té una lesió muscular important, mentres que Correia podrà disputar-los en funció de la seua evolució estos dies. El portugués no ha necessitat ni fer-se les proves mèdiques i fa la impressió que la seua distensió no és greu.

Els substituts

La lesió de Diakhaby arriba quan millor estava, i serà una baixa importantíssima a la defensa blanquinegra. D’altra banda, la indisponibilitat de Correia podria anticipar el debut de Piccini, que està treballant per trobar-se en una forma física òptima al més prompte possible.

Regístrate en DAZN y disfruta del primer mes gratis. Después 9,99€ al mes sin permanencia.