ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona viatja a Singapur per a tancar el nou entrenador del València

Per Blanquinegres · 08 Febrer, 2023

Està previst que en les pròximes hores viatge fins a Singapur una expedició del València C.F per a reunir-se cara a cara amb Peter Lim i decidir qui és triat per a ser nomenat com a nou entrenador del València, tal com ha avançat Deportes Cope Valencia.

En el club tenen assumit que la decisió de col·locar a Voro va ser un error i no volen allargar la situació molt més allà del partit del pròxim dissabte enfront de l’Athletic Club. La cerca de l’entrenador ja ha començat i ara només falta per saber si atén les recomanacions de Jorge Mendes o a les indicacions que es donen des de València.

El desitjat per Peter Lim és Nuno Esperítu Santo que té una clàusula de rescissió de 5 milions d’euros, ara mateix completament prohibitiva. A falta de saber quins seràn els oferiments de Mendes, un dels primers noms que hi ha en la llista de Corona és el del valencià, nascut en Massanasa, Vicente Moreno Actualment és entrenador de l’Al-Shabab però no té clàusula de rescissió.

Vicente Moreno ha entrenat durant 15 partits al seu actual equip, guanyant 9 d’ells. A més, compta amb gran experiència a Espanya. Al Mallorcava aconseguir dos ascensos consecutius, un a Segona Divisió i un altre a Primera. En 2020, després de descendir amb el Mallorca, va signar per l’Espanyol aconseguint l’ascens en la mateixa temporada i la posterior salvació en la següent temporada.

El de Massanassa compliria un dels seus somnis en cas de signar pel València. Després del seu pas com a jugador pel València de 1994 a 1998, tornaria al club de la seua vida en una situació molt crítica.

En qualsevol cas, Peter Lim ha de decidir en els pròxims dies si signa un entrenador o manté a Voro al capdavant d’una plantilla molt jove que està passant per un moment molt delicat.