ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona valora la situació de l’equip després de perdre ahir

Per Alejandro Fernandez · 06 Març, 2023

Miguel Ángel Corona, director tècnic del València, va parlar ahir per a Movistar LaLiga TV després que finalitzara el partit davant l’FC Barcelona i va comentar la polèmica del penal de Kessié sobre Fran Pérez.

Alberola Rojas, l’àrbitre principal, no va veure penal en l’acció entre Kessié i Fran Pérez i des de la sala VOR, Jaime Latre, va interpretar el mateix, ja que no va cridar en cap moment a Alberola Rojas perquè revisara l’acció. “S’han inventat un córner i creiem que és un error manifest i que hauria d’haver intervingut el VAR que per a això ha vingut. No es veu que toca la pilota. El VAR està per a això”, va comentar Corona per a Movistar.

Corona va ser preguntat per si el club valencianista eixirà a protestar contra l’actuació arbitral a través d’un comunicat o través de les xarxes socials, com sí l’han fet clubs com l’Atlètic de Madrid i l’Elx, i el director tècnic del València va respondre: “creiem que el millor és continuar competint, però aquests detalls afecten a l’equip psicològicament i ens han impedit haver gaudit d’un penal”.

Miguel Ángel Corona va analitzar la situació des de l’arribada de Rubén Baraja a la banqueta i considera que l’equip ha millorat i que competeix dignament. A més, va afegir que l’equip va patir, però també va dominar i que va fer falta materialitzar les accions, en les acciones davant el FC Barcelona.

També va parlar sobre els jugadors cedits que conformen la plantilla d’aquesta temporada i va explicar que vol fer un equip el més competitiu i potent possible, però el límit salarial de LaLiga no ho va permetre, així que van haver de buscar solucions perquè arribaren futbolistes a l’estiu i les cessions va ser la via que es va emprar.