ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona va cridar als agents de Vicente Moreno i Baraja

Per Sergio Botella · 10 Febrer, 2023

La cerca d’entrenador al València CF sembla centrada en dos noms: Vicente Moreno i Rubén Baraja. Estos dos noms estan en la taula del club pel fet que Miguel Ángel Corona es va posar en contacte amb els seus representants durant els últims dies.

Com ha explicat hui el periodista Héctor Gómez en Tribuna Deportiva, Corona va cridar a Rodri Baster, agent de Vicente Moreno, per a conéixer les seues condicions. Unes condicions que són més exigents que les de l’altre candidat. El tècnic valencià demana un projecte estable i només acceptaria un contracte de mínim un any i mig més altre opcional. A més, es troba entrenant a l’Aràbia Saudita i hauria de solucionar la seua situació contractual amb l’equip àrab.

En el cas de Rubén Baraja, el contacte amb el seu representant va ser molt més senzill. L’ex jugador del València està a la disposició del club per al que necessite i acceptaria qualsevol tipus de contracte per a ajudar al València CF. Després de diverses etapes en Segona Divisió, Baralla compliria el seu somni d’entrenar a Mestalla i no deixaria escapar esta oportunitat malgrat la mala situació de l’equip.

En qualsevol cas, la decisió final la prendrà Peter Lim en el suposat viatge que farà Corona a Singapur. La idea del màxim accionista era la de mantindre a Voro fins a final de temporada i incorporar a Nuno a l’estiu quan la seua clàusula baixaria a la meitat. Ara mateix, malgrat ser el seu favorit, sembla que l’opció de Nuno no és una realitat per la seua alta clàusula i el pròxim entrenador serà un dels dos esmentats anteriorment.