Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona sols ha realitzat 6 fitxatges de 23 durant la seua estada al València

Per Manel Rumbau · 04 Septembre, 2023

Després de fitxar “in extremis” i sense planificació alguna al davanter ucraïnés Roman Yaremchuk, el València donava per finalitzat un mercat de fitxatges marcat per un “reset” inexistent i per un “local management” que ha demostrat, una vegada més, la seua dependència respecte a Singapur.

El València, d’aquesta forma, ha acabat aquest mercat amb cinc incorporacions (Pepelu, Cenk, Amallah, Sergi Canós i Yaremchuk), i onze baixes (Herrerín, Lino, Kluivert, Ilaix Moriba, Yunus Musah, Samu Castillejo, Cömert, Toni Lato, Nico González, Cavani i Marcos André). 

Tot i que el València haja realitzat cinc incorporacions, el cert és que els secuaços de Lim a València (el local management) tenen poc a veure amb les decisions finals sobre qüestions com els fitxatges. L’objectiu de la direcció esportiva, d’aquesta forma, era clar des del començament del mercat i, per consecuent, l’agònica salvació del València al Villamarín el passat 4 de juny.

El “paper” com a responsable esportiu: 6 fitxatges de 23 amb la seua participació

La realitat és la que és. Miguel Ángel Corona, recentment proclamat director esportiu del València, va arribar al club de Mestalla en gener de 2020 com a responsable de l’àrea de scouting. No obstant això, no tardaria molt en convertir-se en el màxim representant de l’àrea esportiva del club després de la destitució de César Sánchez aquell mateix estiu.

Des d’aleshores, Corona ha estat involucrat, fins el dia de hui, en 7 mercats de fitxatges diferents tenint en compte estiu i hivern a parts iguals. En aquests, l’actual director esportiu sols ha participat directament en 6 incorporacions de les 23 que ha realitzat el València de Meriton durant aquests anys. La majoria d’aquestes últimes, com és evident, han sigut al llarg d’aquest mercat degut al seu nou paper a l’àrea esportiva. Fins i tot, inicialment eren 7 fitxatges els que havien sigut adjudicats al director esportiu. No obstant això, el València li ha atribuït a Carmelo del Pozo el fitxatge de l’ucraïnés Yaremchuk.

L’informació, res més lluny de la realitat, confirma que Miguel Ángel Corona no és responsable ni d’un fitxatge per mercat (6 incorporacions en 7 mercats) i que es tracta d’un simple joguet pel mig. I es que aquesta dada, tot i el poder d’un màxim accionista com Lim, no deixa de sorprendre al tractar-se Corona del major responsable de l’àrea esportiva d’un club de futbol. Açò últim, per descomptat, no és més que una de les milers d’evidències que confirmen la mentida i l’engany per part del “local management” a tota l’afició valencianista.​