Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona sobre el fitxatge de Cenk: “Era una operació interessant”

Per Marc Santiago · 16 Juny, 2023

Cenk Ozkaçar es va convertir fa pocs dies oficialment en jugador del València CF, després de que l’entitat valencianista abonara l’opció de compra valorada en 5 milions d’euros que tenien sobre l’internacional per Turquia. Aquest moviment va generar certa controvèrsia entre els aficionats per diversos motius. Primerament,  perquè ha sigut un moviment en el qual Baraja no ha tingut res a veure i era un jugador que el tècnic val·lisoletà no solia utilitzar tant com altres.  Després, perquè en un València tan llastrat econòmicament, s’han destinat 5 milions d’euros que podrien haver-se invertit en altres jugadors com Kluivert i finalment que és un jugador que talla la progressió dels joves de la pedrera com Mosquera, Facu o Iranzo.

A tot això ha respost Miguel Ángel Corona en l’entrevista amb Conrado Valle per al diari AS qui ha comentat sobre el paper de Baraja en aquesta operació i si la seua opinió ha estat present:

“Sí, clar. Ell sap que té més ben futur que presente. Rubén ho ha tingut. Ho coneix. Sap que era el seu primer any a Espanya i tots necessiten adaptació. Però, sent el seu primer any, li hem vist fer bons partits contra el Reial Madrid en la Supercopa i en Lliga i contra el Barcelona al Camp Nou. Per tant, té potencial, qualitats, un físic portentós i 22 anys. Té un futur molt interessant”

Pagar 5 milions d’euros tal i conforme està el club econòmicament és un tant estrany:

“Hem trobat una forma de pagament molt, molt flexible, molt còmoda i amb la duració del seu contracte, l’amortització és xicoteta. Així que tant en tresoreria com en cost de plantilla l’augment de tindre’l en propietat o en cessió és inapreciable. Era una operació interessant”

Sobre si el fitxatge del turc supossarà un obstacle en la progressió dels jugadors del filial diu:

“Això ho expliquen perfectament Javi Guerra, Diego López i Alberto Marí. Oportunitats ací hi ha pràcticament tots els anys, almenys des que jo soc ací. Apareixen sempre oportunitats, pel tipus de composició de plantilla, perquè hi ha cinc canvis, lesions, sancions. En els meus anys ací sempre s’han donat oportunitats i aparicions. Després està que els xics han de fer el seu paper. Javi, Diego i Alberto han demostrat i els han explicat als seus companys com el València dona oportunitats”