ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona respon per què el València no ha fitxat a cap futbolista

Per Alex Alfaro · 01 Febrer, 2023

Ja ha començat en el Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna la roda de premsa extraordinària en la qual han comparegut Lay Hoon, presidenta del València, Miguel Ángel Corona, director tècnic i Javier Solís, director corporatiu del club.

Una de les preguntes en les quals més interés tenia l’aficionat era el mercat de fitxatges d’hivern, el qual va finalitzar en el dia d’ahir sense cap reforç que portar-nos a la boca.

De les tres persones assegudes en la taula en esta roda de premsa, la més indicada per a respondre a la pregunta era Miguel Ángel *orona, director tècnic del primer equip. Esta ha sigut la seua resposta:

“Com sabeu, sempre va ser una màxima repetida que no s’anava a signar per signar. Va ser una frase molt utilitzada. Hem analitzat molts jugadors. Unes opcions no ens donaven el nivell que volíem i altres els nostres límits amb el FPF no ens deixava. Per això decidim no reforçar la plantilla. Confiem plenament en la plantilla que tenim i té una gran qualitat i nivell.

“Considerem que la plantilla té resultats millors que el que hem aconseguit. No  considerem que les opcions que teníem en el mercat augmentaren el nivell de la plantilla”