ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Corona reconeix que ha empitjorat la plantilla

Per Blanquinegres · 05 Febrer, 2024

El director esportiu del València CF, Miguel Ángel Corona, ha parlat sobre l’actualitat valencianista durant la presentació de l’única incorporació (Peter Federico) del mercat invernal. L’exjugador de futbol, al igual que va tractar de fer durant la prèvia del València-Almeria del passat dissabte, ha donat explicacions sobre el polèmic mercat de fitxatges, on el club valencianista tan sols ha fitxat a Peter Federico, va deixar escapar a Rafa Mir i, per descomptat, va regalar a Gabriel Paulista a l’Atlètic de Madrid.

Vendes a l’estiu

Això són hipòtesi. I després, què és millorar la plantilla? Enguany portem ja 35 punts. Anem a esperar, deixem competir als xics, que ens diguen de què són capaços.

No ens hem assegut amb números exactes. El cost de plantilla depén de les operacions d’estiu i la classificació. No tinc els números amb exactitud. No sé si haurem de vendre a l’estiu. En mercats anteriors hem marcats xifres i no les hem complides. No volem marcar aquesta xifra encara, la classificació ens marcarà també els ingressos.

Millorar la plantilla

No sé el cost que podem tindre, no sé les operacions que podem materialitzar, no sé en quina posició quedarem i què és millorar la plantilla. Enguany l’empitjorem? I portem ja 35 punts. En el futbol és molt difícil parlar amb rotunditat. Esperarem i a veure competir als xavals. Ja vaig dir a l’estiu que deixem als xics veure de què som capaços. És una delícia veure’ls jugar.