ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona parla sobre Cenk i el seu rendiment amb el València

Per Joan Marc García · 17 Novembre, 2023

El director esportiu del València, Miguel Ángel Corona, ha parlat a una entrevista a Relevo en què aborda temes crucials per al club. En aquesta conversa, Corona revela detalls sobre els plans de l’equip per al mercat d’hivern, discuteix la influència de Peter Lim en les decisions esportives, avalua la situació actual de la plantilla valencianista i ofereix la seua visió sobre el treball de Rubén Baraja.

A més, el director esportiu del València també ha aparlat en aquesta entrevista sobre un dels fitxatges del València l’últim mercat: Cenk Özkacar. Central turc pel que el València va pagar 5 milions d’euros a l’Olympique de Lió.

Corona considera que “no aposte jo, aposta el València. S’ha escrit molt sobre el cost econòmic de Cenk, però realment no és el que impacta el club. Mira el cas d’Almeida: va ser un traspàs de 8 milions d’euros i el seu impacte econòmic va ser inferior al cost de la cessió de Kluivert”.

A més, Corona creu que el central turc “fins a la lesió, en les primeres actuacions de LaLiga va ser dels millors“. El director esportiu del València afegia: “L’impacte econòmic de Cenk no és alt. Tenim un internacional amb Turquia, que a més s’està afegint valor per participar com a lateral esquerre. Cenk ens ha donat molt i creiem que ens donarà molt més i es descobrirà com una bona inversió”.