Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro transmiteix la necessitat vital de guanyar

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro transmiteix la necessitat vital de guanyar

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona parla del mercat d’hivern: “no tenim urgència, estem contents amb la plantilla”

Per Alex Alfaro · 19 Desembre, 2022

Corona ha tornat a parlar després de la roda de premsa amb Javier Solís fa ja algunes setmanes. Esta vegada ha sigut en una extensa entrevista per al Diari Marca on ha parlat de pràcticament tots els temes d’actualitat. Un d’ells ha sigut el mercat d’hivern on ha assenyalat que el club no té “urgència” per a fitxar.

No tenim urgència. Estem contents amb la plantilla que tenim i no creiem que tinguem una posició en la qual estem molt coixos. Per descomptat nosaltres sempre volem millorar la plantilla. És sempre una ambició i una obligació que tenim amb el nostre equip i amb els nostres aficionats. Però no creiem que hi haja una sola posició en la qual estem molt coixos. No volem cometre errors que són més habituals al gener que al juny. No volem precipitar-nos i només farem allò de què estiguem convençuts tots.

Possibilitat de vendre jugadors i ofertes

No. Ningú ha presentat una. Este és un altre dels temes. Nosaltres mateixos provoquem el fet de quan volem ens agarrem a que hi havia una oferta damunt de la taula o no?’. Però també és cert que moltes vegades arriba gent i et diu ‘esteu interessats a vendre a..?’ i tu dius ‘no’. Llavors òbviament no pot haver-hi oferta perquè tu tanques la porta. I nosaltres en este moment no estem oberts a la venda de jugadors al gener. Volem mantindre la plantilla tal com la tenim.