La millor informació del ValènciaCF en valencià

Corona no torna a València i es queda a Estambul
,

Corona no torna a València i es queda a Estambul

COMPARTIR

-->

Peter Lim es va reunir amb Lay Hoon, Miguel Ángel Corona, Kim Koh i Gennaro Gattuso en Singapur. El màxim accionista va citar a les persones de la seua confiança per a parlar de la situació actual del València i tractar de millorar-la. 

Fa una hora aproximadament, Gennaro Gattuso ha arribat a València. El tècnic italià ha arribat a soles. Cal recordar que Lay Hoon s’ha quedat uns dies més a Singapur per a tractar diversos temes i ja tornar a València per a continuar en el seu càrrec de presidenta. 

Una altra persona que tampoc ha tornat a València ha sigut Miguel Ángel Corona. Tal com ha pogut confirmar Blanquinegres, Corona ha viatjat a Estambul. El treballador del València assistirà en el país turc a una reunió d’aeca, en la qual estaran presents la gran majoria dels clubs europeus. De fet, en esta reunió, el València rebrà un trofeu de futbol femení.

Lay Hoon i Gattuso, encantats amb Corona

Pel que respecta a Lay Hoon i Gennaro Gattuso, els dos estan encantats amb Corona i consideren que seria una bona opció que Corona fora el director esportiu. De fet, en les reunions de final de mercat, Corona estava present amb ells. Segur que este és un tema que s’ha tractat en la reunió a Singapur. Per este motiu, haurem d’estar pendents a pròxims esdeveniments per a veure si Corona es converteix en el nou director esportiu del València.