Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Corona: “La millor versió de Jesús Vázquez està encara per arribar”

Per Eva Tortajada · 21 Juny, 2024

El València ha fet oficial la renovació de Jesús Vázquez fa unes hores. Després d’unes setmanes de negociacions, club i jugador han arribat a un acord per a estendre el contracte del lateral fins a 2026.

Miguel Ángel Corona, director esportiu del València, ha fet unes declaracions sobre aquesta renovació a VCF Media. “Estem molt feliços amb aquesta extensió de contracte d’un jugador de la nostra Acadèmia i un xic que porta amb nosaltres tota la vida, des dels cinc anys” començava el directiu.

Corona no ha dubtat a afalagar al jove lateral i ha expressat que la seua renovació “és un motiu de felicitat i d’orgull dins del club, dins de la casa i a més és un xic que ha superat dificultats últimament, amb la qual cosa estem convençuts que la seua millor versió està encara per arribar i està cada dia millor preparat”.

També ha confirmat la confiança que tot el cos tècnic te en Jesús Vázquez: “És cert que per unes o altres raons ha tingut infortunis que no li han deixat desenvolupar-se com tots creiem. Tant el cos tècnic com des del club tenim fe en què aconseguirem la millor versió de Jesús en aquest nou cicle“.

El director esportiu ha reafirmat la importància del compromís que  tenen jugadors com Jesús Vázquez, que “ha crescut amb nosaltres, porta tota la vida, sabem del seu compromís, la seua lleialtat i la seua honradesa amb el projecte i amb l’equip”. “Per a nosaltres és vital aquest compromís, aquesta il·lusió de voler ser aquí”, concloía Corona.

A més a més, ha aprofitat l’ocasió per a elogiar l’acadèmia valencianista i els jugadors que ixen de la mateixa: “La base de la nostra identitat prové de la nostra Acadèmia, és la millor i el senyal més gran d’identitat que pot tenir un Club i estem molt contents que continue donant-nos fruits”.