ACTUALITAT  

Corona explica per què no van arribar més jugadors quan sobraven 9 milions en el FPF

Per Alejandro Fernandez · 20 Novembre, 2023

El director esportiu del València, Miguel Ángel Corona, va concedir una entrevista a Relevo en la qual va tractar temes rellevants. En el dia de hui, el mitjà ha donat a conéixer la segona part de l’entrevista en la qual Corona explica per què no van arribar més jugadors a l’estiu quan sobraven 9 milions en el Fair Play Financer (FPF).

Corona ha exposat que el València està subjecte a les restriccions que marca LaLiga i que “la tresoreria” condiciona molt a l’hora de realitzar les operacions. El director esportiu del València ha destacat els conceptes que influeixen i als quals es refereixen des del club cada vegada que es manifesten sobre la dificultat per a fitxar. “Sempre ens hem referit als criteris de tresoreria, liquiditat, previsió de pagaments… Aquests criteris marquen l’esdevenir del mercat i seguim en la mateixa línia”, ha exposat Corona.

Així mateix, Miguel Ángel Corona ha comentat que es van dir moltes coses sobre la negociació en el fitxatge de Sergi Canós i que la realitat era altra. “A l’inici de la negociació ens demanaven una quantitat i nosaltres acabarem fent-la per una altra quantitat inferior”, ha subratllat Corona.

També s’ha manifestat en l’entrevista de Relevo sobre la negociació amb el Valladolid per Amallah i Marcos André. Corona ha volgut recalcar que el club volia vendre a Marcos André i que les operacions d’eixida de Racic, Cavani i Castillejo van influir en el procés.

El director esportiu d’igual forma ha confirmat que el club ho va intentar tot per a portar a l’estiu a Rafa Mir, a petició expressa de Rubén Baraja. Rafa Mir no va arribar perquè el Sevilla va dir “no” i la seua arribada hauria desajustat el cost de plantilla. Després d’això, van arribar Amallah, Sergi Canós i Roman Yaremchuk.