Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona explica l’objectiu del València: “No demanarem la Champions”

Per Alex Alfaro · 15 Juny, 2023

Miguel Ángel Corona (Talavera de la Reina, 1981), en la segona part de l’entrevista que concedeix a AS ja amb càrrec de director esportiu, parla de les converses que ha mantingut en les últimes setmanes amb Rubén Baraja, la renovació de les quals ja és oficial, de la confecció de la plantilla i dels objectius de l’equip.

“És clar que no li demanarem la Champions”, recalca, encara que per la seua reflexió en la seua resposta ni tan sols es parla d’Europa. A fi de compte, no amaga que el projecte del València ha de ser “sostenible amb els nostres recursos” i això suposa que no hi haurà injecció econòmica per a reforçar l’equip més enllà del que es genere per venda de futbolistes.

Resposta sobre l’objectiu

Nosaltres volem sempre guanyar cada partit, perquè és el que ens exigeix la nostra història i els nostres aficionats, que per cert ens han ajudat moltíssim i cal agrair-los una vegada i una altra el seu suport aquesta temporada, perquè sense ells haguera sigut impossible la salvació. Eixe és el nostre objectiu en cada partit, que vinguen a Mestalla amb il·lusió, amb ganes, amb connexió i proximitat.

Li demanen que siga més concret

Si veus l’últim limite salarial que va publicar la lliga, que va ser al gener més o menys, i veus després la classificació, les huit primeres places d’una taula i una altra són un espill, amb l’excepció d’Osasuna per Sevilla, que després va guanyar l’Europa League i jugarà la Champions. Entre eixos 8 i nosaltres hi ha més de 25 milions de diferència. Entre els equips que estaven al nostre voltant, sobre 75 milions de límit, trobem al Getafe i a l’Espanyol, un va descendir i l’altre es va salvar en l’última jornada. Nosaltres barallarem per donar una alegria cada setmana… però eixa taula diu molt. He dit que vam fer una molt mala temporada i no podem repetir. Però amb eixa explicació queda clar que no li demanarem a Rubén la Champions League.