ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona explica com serà el pròxim mercat

Per Alex Alfaro · 30 Març, 2024

Corona ha parlat en DAZN en la prèvia del partit contra el Mallorca. No obstant, no ha sigut preguntat pel viatge de Javier Solís, Inma Ibañez i Layhoon a Singapur esta setmana on ell no ha participat. El director esportiu del València ha reconegut que la reunió ha tingut un objectiu financer i també amb relació amb el Nou Mestalla, tema capital en l’actualitat del club.

No obstant, la reunió no va ser amb Peter Lim, si no amb el seu fill, Kiat Lim. A esta circunstància, Corona ha argumentat que “unes vegades es demana que el club siga autònom i altres que estiga Lim present en la reunió”.

També ha parlat sobre la situació esportiva i ha explicat que “pronunciar-se sobre el mercat és molt complexe perquè no sabem les ofertes que van a presentar i per tant és complexe pronunciar-se amb exactitut. En els últims dos o tres anys hem demostrat que hem venut en condicions òptimes i és el que buscarem”.

També ha parlat sobre la planificació de la pròxima temporada: “En l’apartat esportiu estem fent informes periòdics d’actualització de la plantilla i esta reunió no era per a això. Sabeu quines són les línies mestres del club: buscar mantenir la sostenibilitat i la competitivitat és el que sempre busquem.