Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona analitza la situació del València en el mercat de fitxatges

Per Alex Alfaro · 21 Agost, 2023

Sergi Canós ja ha sigut presentat com a nou jugador del València i en la seua roda de premsa de benvinguda ha parlat també el Director Esportiu del València. A 12 dies perquè el mercat de fitxatges tanque les seues portes, l’entitat “che” té com a mínim sis operacions per tancar.

No obstant això, el protagonista del dia era Sergi Canós, i Corona ha volgut explicar que l’operació no s’ha tancat abans perquè estem molt condicionats per la nostra situació econòmica. Això a vegades fa que el procés siga llarg, però l’important és que ja és ací”

No obstant això, la realitat econòmica del València és que si que té espai en el seu Joc net Financer (de set milions aproximadament) per a efectuar moviments i reforçar-se en la recta final del mercat. No obstant això, el màxim responsable de la parcel·la esportiva ha insistit en aquesta idea: “Estem treballant des del primer dia per a millorar la plantilla. Però tenim una situació econòmica molt delicada i això provoca a vegades que no es puguen complir els nostres somnis”

Finalment, ha volgut fer una anàlisi, sense deixar grans titulars, del que es pot esperar l’aficionat valencianista en els últims dies de mercat: “Hem fet tres fitxatges pagant. Esperarem a setembre a realitzar valoracions, però eixe anàlisi després pot ser diferent al març. És difícil anticipar el que ocorrerà amb la nostra situació financera. Farem tot el possible