ACTUALITAT  

Miguel Ángel Corona analitza la renovació de Baraja: “és l’entrenador ideal”

Per Joan Marc García · 19 Juny, 2024

El director esportiu del València, Miguel Ángel Corona, ha analitzat hui davant els mitjans oficials del club la recent renovació de Rubén Baraja, qui ha estés el seu contracte fins a 2026.

“Estem molt contents de poder unir un any més al nostre tècnic,” va declarar Corona. “És una decisió estratègica ja que venim apostant fa temps per l’estabilitat. Malgrat la difícil situació que vivim, ens fa feliços trobar un punt comú per a treballar pel futur del club. Per a nosaltres, sens dubte, és l’entrenador ideal. Està aconseguint retornar a l’equip eixos valors tan importants que ens han caracteritzat: exigència, autoexigència, orgull, pertinència, treball…”

Corona va destacar la importància de l’estabilitat i la visió a llarg termini en estos moments complicats per al club. “Pensem que podem continuar creixent i ser millors cada dia. S’ha viscut una unió equip-afició fonamental, és imprescindible eixa unió.”

El director esportiu va expressar la seua confiança que l’equip, que sota la direcció de Baraja, continuarà oferint grans moments a l’afició a Mestalla. “Estic convençut que enguany tornarem a viure vesprades i nits estupendes a Mestalla.”