ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona afirma que el València “plantarà batalla” per retindre a Javi Guerra

Per Joan Marc García · 17 Novembre, 2023

El director esportiu del València, Miguel Ángel Corona, ha parlat a una entrevista a Relevo en què aborda temes crucials per al club. En aquesta conversa, Corona revela detalls sobre els plans de l’equip per al mercat d’hivern, discuteix la influència de Peter Lim en les decisions esportives, avalua la situació actual de la plantilla valencianista i ofereix la seua visió sobre el treball de Rubén Baraja.

Miguel Ángel Corona també ha parlat durant aquesta entrevista sobre la revelació del club de Mestalla i una de les revelacions de LaLiga: Javi Guerra. Rubén Baraja va efectuar 3 exigències al Managment Local. Una altra cosa serà si finalment li fan cas, però per demanar que no quede. La primera de les exigències de Baraja ha sigut que no es produïsquen vendes, amb especial preocupació en el cas de Javi Guerra.

El director esportiu ha afirmat sobre Javi Guerra que “podem plantar batalla per retindre Javi Guerra. I no només nosaltres, ell està identificadíssim, és feliç ací i em fa la sensació que l’únic que pensa és gaudir cada setmana lluint la camiseta del València“.

Amb tot açò, el director esportiu del València ha assenyalat: “es valorarà de cara al futur tindre la millor plantilla possible i Javi Guerra està donant molt. El contracte és llarg. Estem oberts a mantenir els nostres jugadors, sobretot si estan tan feliços ací“.

Corona ha opinat també sobre com pot afectar tot açò al rendiment del jove futbolista de Gilet: “El que més em preocupa és que no l’afecte el rendiment. Ens afectaria molt que no poder-ho gestionar l’afectaria. Es pot veure afectat emocionalment i el rendiment podria baixar”.