La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coquelin podria eixir del Vila-Real
,

Coquelin podria eixir del Vila-Real

COMPARTIR

728-90

La temporada de Francis Coquelin no ha sigut la millor a Vila-real. Els problemes físics li han impedit mantindre una continuïtat i no ha pogut assentar-se en l’onze titular de Unai Emery. El francés ha estat amb poca participació durant la temporada, sent titular només en 7 ocasions. És per això que el Vila-real, segons Superdeporte, s’estaria plantejant buscar una eixida i el Olimpique de Marsella estaria interessat.

Sense lloc en el centre del camp

Els tres titulars de Unai Emery són clars i no hi ha qui puga substituir a Capoue, Parejo o Trigueros. A més, el nivell oferit pel francés durant el temps que ha jugat tampoc ha sigut gran, per la qual cosa no s’ha pogut assentar de titular.

Per últim, el club groguet estaria interessat a tornar-se a fer amb els serveis de Zambo Anguissa, confien en la recuperació d’Iborra i, fins i tot, podria tornar Manu Morlanes. Per tant, Francis Coquelin hauria de buscar una eixida.

Opció Marsella

El Olimpique de Marsella torna a intentar fitxar a Coquelin. Com ja fera el passat estiu, el club francés intentarà fer-se amb els serveis del migcampista francés. Pablo Longoria ha posat els seus ulls en ell i vol tornar a treballar amb Coquelin, com ja ho feren durant un parell de temporades al València, aconseguint alçar-se amb la Copa del Rei.