PRIMER EQUIP  

Convocatòria VCF-LPA: Pako allista a Mustafi per a la primera jornada

Per Blanquinegres · 21 Agost, 2016

Pako Ayestarán ja ha deixat definida la convocatòria de 20 homes de cara al partit que demà dilluns obrira foc a Mestalla. La llista era anhelada per diferents motius com les de comprovar la ingenieria per inscriure als quatre nou fitxatges, els porters, la situació de Mustafi o la de Paco Alcácer.

En la porteria, el tècnic del VCF ha decidit anar amb els tres tot i els problemes que poden sorgir per repartir els minuts. Tant Ryan, Alves i Jaume estaran demà a les ordres i disposició de l’entrenador. Per a la línia defensiva trobem les primeres sorpreses a destacar. Cancelo, Gayà, Abdennour, Vezo junt a Mustafi i el nou lateral dret, Martín Montoya. Per a la medul·lar, zona compromesa hui en dia del conjunt blanquinegre, set són els Hombres cridats a files. Parejo, Enzo Pérez, Fede, Medrán, Mario Suárez, Rober i Carlos Soler cridat del Mestalla. Per a la zona d’atac Mina, Bakkali, Mir i Alcácer portaran la responsabilitat del gol.

En contra fora de la llista de 20 trobem a Orban, Santos, Siqueira, Rodrigo i Nani ,estos dos últims fora de la citació per sanció.