+  PRIMER EQUIP  

CONVOCATÒRIA VCF: Feghouli i Enzo Pérez s’apunten a la Copa

Per Blanquinegres · 27 Gener, 2016

El VCF viatjarà en els pròxims minuts cap l’illa de Gran Canaria per tal de buscar un bitllet que col·loque dins dels 4 millors equips de la Copa de S. M. El Rei. Per a poder abastar esta fita, Gary Neville tira mà de tot el que té disponible i seran 21 els jugadors que queden concentrats per a les necessitats del tècnic anglès. Ryan, Jaume, Vezo, Mustafi, Abdennour, Barragán, Santos, Orban, Gayà, Bakkali, de Paul, Piatti, Enzo Pérez, Danilo, Parejo, Feghouli, André Gomes, Zahibo, Rodrigo, Santi Mina i Álvaro Negredo.

Les novetats més notables de la llista de convocats és vore les reaparicions del ‘8’ del VCF, el que fins ara estava sent el millor, Sofiane Feghouli. Per altra banda, Enzo Pérez torna a la dinàmica de grup per tal d’ajudar una volta ha superat els problemes als genolls que el van deixar fora des de la derrota a Sant Sebastià.

Les baixes per a esta tornada de quarts de Final de Copa davant la Unió Esportiva Las Palmas són Paco Alcácer, Diego Alves, Cancelo i Javi Fuego. Cap d’ella per motius tècnics