+  PRIMER EQUIP  

Convocatòria VCF: 19 homes per al duel al ‘Botxo’

Per Blanquinegres · 09 Març, 2016

El València CF ja es troba concentrat a la capital de Biscaia, Bilbao. Els homes de Gary Neville s’han desplaçat en la vesprada de hui després de realitzar l’última sessió preparatòria de cara al partit d’anada dels huitens de final de la Lliga Europa.

Per a este partit, el tècnic anglés ha tingut que completar una llista amb algú que altre problema degut a les baixes de Diego Alves, Enzo Pérez i Denis Cheryshev, tots ells per lesions o problemes de salut.

D’esta forma el viatge ha estat format per 19 integrants tots ells del primer equips. Açò significa que en el dia de demà, hores prèvies al partit, Neville haurà de realitzar un últim descart d’entre Jaume, Ryan, Cancelo, Barragán, Santos, Mustafi, Vezo, Abdennour, Gayà, Javi Fuego, Danilo, André Gomes, Parejo, Piatti, Rodrigo, Mina, Feghouli, Negredo i Paco Alcácer.

Fora de la llista final, a banda dels ja esmentats abans, Bakkali i Siqueira es queden en València per no estar inscrits en dita competició i Zahibo l’únic per decisió tècnica. Mentres que les bones noticies arriben de la mà d’Aymen Abdennour i Josep Lluís Gayà que arrossegaven problemes en els últims dies.