Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Convocatòria VCF: 19 homes amb Cheryshev i Piatti

Per Blanquinegres · 30 Abril, 2016

El VCF i els 19 protagonistes per al València CF-Vila-real CF de demà ja es troben concentrats. Pako Ayestarán ha donat a conèixer la llista tot just després de finalitzar l’última sessió a la Ciutat Esportiva valencianista.

A ella, Pako recupera, com hem comentat al llarg de la setmana, a Denis Cheryshev i Pablo Piatti, totalment recuperats de cara al tram final de campanya. Aquells que arrossegaven problemes com Rodrigo o Alves, es troben ja restablits sense cap tipus de contratemps. Per contra, Mathew Ryan, Vezo i Sofiane Feghouli es queden fora de la convocatòria per motius tècnics.

Esta volta, i tot la baixa de Gayà, Ayestarán no tira mà del Mestalla per tal de completar la citació. Una citació que quedarà completa demà a les 12 hores del migdia quan els jugadors del VCF es pujaran al bus i d’esta forma vetlar armes de cara a la batalla que hores més tard tindrà lloc en el vetust coliseu de l’Avinguda de Suècia.

Llista de Convocats:

Alves, Jaume, Barragán, Cancelo, Siqueira, Abdennour, Mustafi, Santos, Javi Fuego, Danilo, André Gomes, Enzo Pérez, Parejo, Piatti, Rodrigo, Mina, Cheryshev, Negredo i Alcácer.