+  PRIMER EQUIP  

CONVOCATÒRIA Sevilla FC-VCF: André Gomes viatja entre cotons

Per Blanquinegres · 28 Novembre, 2015

El VCF ja s’ha exercitat per última volta abans de partir en la vesprada de hui cap a terres del sud d’Espanya. Així pues després de la pertinent roda de premsa del tècnic del conjunt blanquinegre, s’ha conegut la llista de convocats per al duel que demà tancarà la jornada dominical al Sánchez Pizjuán, Sevilla FC-VCF.

En una primera llista de 19 convocats torna a sorprendre la presencia del Juvenil, Rafa Mir. Novament, Nuno tira mà d’ell per poder completar i guanyar presencia amb les baixes de Piatti, qui no s’ha recuperat de les molèsties als isquios, Rodrigo i Negredo. Altres noms presents i que ho be arrosseguen problemes o no s’han entrenat son André Gomes amb problemes al bessó i Sofiane Feghouli a punt de ser pare. En l’apartat de baixes, a bada de les ja conegudes d’Alves, Barragán, Negredo, Piatti i Rodrigo, cal afegir la del central alemany Shkodran Mustafi després del trencament que va patir la jornada anterior.

Llista de Convocats Sevilla FC-VCF:

Porteria: Jaume i Ryan.

Defensa: Cancelo, Vezo, Abdennour, Santos, Gayà i Orban.

Centre del Camp: Danilo, Javi Fuego, André Gomes, Parejo, Bakkali, Feghouli, Enzo Pérez i de Paul.

Davantera: Mir, Paco Alcácer i Santi Mina.

Abans de conèixer l’onze inicial de demà, Nuno tindrà que realitzar un descarte de tots els que hui posaran camí cap a Sevilla.