+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Contínua l’idil•li de Mestalla amb el Mestalla (1-0)

Per Blanquinegres · 31 Agost, 2014

Tornava el futbol a Mestalla. El Colíeu de la avinguda de Suècia obria les seues portes per tal de rebre al Mestalla. Al camp més vell de tota Espanya, els xics de Curro Torres obrien la temporada com a locals, l’objectiu abastar els tres primers punts després de la derrota passada a la seua visita a Mallorca.

El Mestalla amb la revolució patida este estiu es presentava davant la seua gent amb Jaume, Akapo, Salva Ruiz, Alberto, Ayala, Zahibo, Nando, Cano, Alex López, Ramírez, i Nacho Gil.

Els primer minuts del partit deixava vore que l’Eldense, no anava a deixar sorprendre per l’escenari. El conjunt dirigit per Fran Yeste, aprofitava la velocitat dels seus homes per tal de muntar les contres i sorprendre a la saga valencianista.

Chupe, al quart d’hora avisava amb un xut que es marxava creuat al segon pal de la meta defensada per Jaume. Les forces anaven igualant-se a mesura que passaven els minuts. El primer avis blanquinegre arribava amb una combinació entre Dani Ramírez i Alex López. Finalment, el Mestalla trobava el premi, després d’aconseguir ficar el ritme que mes li convenia i diversos avisos a pilota parada, el Mestalla s’avançava al lluminós de Mestalla. Fernando Cano, molt llest al primer pal, pescava una pilota penjada des del cantó i feia l’1 a 0, minut 27.

Amb el marcador a favor el Mestalla renunciava a la pressió, preferint replegar les línies i eixir ràpidament amb la velocitat de Salva Ruiz, Fernando Cano i Nacho Gil. Precisament, Nacho Gil al 45 s’inventava una falta des d‘el costat esquerre que pegava a la creueta del segon pal de la meta alacantina amb el que es ficava punt i apart a la primer apart.

S’abastava el descans amb un Mestalla que havia sabut refer-se al partit i que havia sabut traure rèdit del baló parat, amb el gol de Fernando Cano.

Amb el marcador a favor, els xics de Curro Torres tornaren al verd per a disputar els segons 45 minuts amb les mateixes sensacions en les que tancava la primera part¨, pressionant, buscant i trobant la porteria d’Alberto, meta de l’Eldense. Els minuts passaven i els del Vinalopó Mitjà no aconseguien crear perill a l’àrea blanquinegra, i si es creava algun tipus de problema ahí estava, l’internacional guineà, Carlos Akapo, cobrint un gran partit per desbaratar qualsevol problema. Prop de la mitja hora de la segona part, el partit semblava acomodar-se degut als canvis, beneficiós per al VCF Mestalla, però en detriment de l’espectacle. Amb este escenari el Mestalla apareixia de tant en tant en bones accions de Dani Ramírez, Nando i Fernando Cano. Molta màgia a eixa zona de ¾ del camp. Al remat, el Mestalla va tindre a l’abast de la seua mà rematar el partit, en concret en els peus de Nando. Finalment, el lluminós de Mestalla no va patir cap variació i els 3 primer punt arribaren al caseller del Mestalla, gracies al gol de Fernando Cano a la primera part. La jornada a la 2a B no para i la setmana pròxima tenim derbi de la ciutat de València, des de Torrent, Huracà València- València Mestalla.