ACADÈMIA GLOVAL  

Continua la fuga de talent del València en direcció al Reial Madrid

Per Alejandro Fernandez · 12 Abril, 2023

El València té en el filial un problema greu, però que està afectant l’estructura i a la marxa de defenses amb un gran talent i projecció per a arribar a l’elit. En l’últim moviment de l’Acadèmia VCF, dos jugadors del club estan a punt de tancar la seua etapa com a jugadors valencianistes i marxar-se al Reial Madrid.

Els jugadors que el seu futur està en aquests moments lluny de Mestalla són Quique Ribes i Carlos Rodriguez. Els dos futbolistes acaben contracte al juny d’aquesta mateixa temporada i la següent ja passen de juvenil a amateur. En el cas de Quique Ribes, el central ja el té tot fet amb el Reial Madrid i serà jugador blanc la temporada que ve, però Carlos Rodriguez encara està en negociacions, que es troben molt avançades i es poden tancar en les pròximes setmanes.

Carlos Rodriguez entén que el club no ha fet una aposta ferma per ell ja que l’oferta de renovació li ha arribat tard. El jugador és suplent en Divisió d’Honor i hi ha molts jugadors que juguen en la mateixa posició i les oportunitats de prosperar i escalar no arriben.

Els dos futbolistes marxaran al tercer equip del Reial Madrid que disputa la Tercera Federació, però aquest equip blanc ascendirà a Segona Federació, divisió en la qual es troba en l’actualitat el València Mestalla i on estaria la temporada que ve si l’equip d’Angulo no aconsegueix l’ascens.

Molts són els futbolistes que s’estan marxant al Reial Madrid. El cas de Carlos Rodriguez i Quique Ribes no és l’únic, Álex Pérez Jiménez va prendre la mateixa decisió i juga en el Juvenil B de l’equip blanc.

Hola