ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Consens total per Marcos André

Per Blanquinegres · 10 Agost, 2021

Marcos André espera al València CF. Aquesta és la situació des de fa quasi un mes, quan el club de Mestalla i el futbolista brasiler es van començar a entendre. Bordalás ha sigut clau perquè el davanter tinga molt clar que el seu futur passa pel València CF, i ha estat rebutjant altres ofertes pel seu interés ferm de jugar per als valencianistes. L’acord entre el club i el jugador és total, tant en salari com en anys de contracte, i fins a Peter Lim és coneixedor ja de la situació.

En la reunió entre el tècnic alacantí i el màxim accionista del València CF, Bordalás va informar el singapurense sobre aquesta negociació molt avançada per Marcos André. Lim va ser clar: mentre hi haja espai salarial s’intentarà fitxar. Ací és on realment vénen els problemes, ja que el València CF necessitaria vendre abans per a portar a qualsevol jugador.

No obstant això, s’obri una nova via d’ingrés, i és l’acord entre el fons d’inversió CVC i La Lliga, el qual, si no succeeix gens rar, es farà oficial aquest dijous davant la negativa de clubs com Reial Madrid i FC Barcelona. La pressió que aquests dos transatlàntics poden realitzar fins a última hora pot ser un obstacle a tindre en compte.

Si finalment aquesta negociació arriba a bon port, pràcticament tots els clubs tindran oxigen per a inscriure els seus fitxatges i, sobretot, per a reforçar les seues respectives plantilles. En aquesta hipotètica situació, el club de Mestalla podria abordar fins a tres operacions: la de Marcos André, pel qual l’oferta ha de pujar fins als 5 milions, la d’un migcampista defensiu i la d’un jugador de banda.

Són els tres llocs que Bordalás necessita reforçar de cara a la pròxima temporada, tal com van informar ahir en RadioEsport Valencia. D’altra banda, la situació quant a les vendes no canviaWass té moltes paperetes de quedar-se, les mateixes que Guedes o Diakhaby, pels quals no arriben ofertes. El mercat, en aquests moments, no es mou. L’última setmana d’agost serà frenètica.