ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Confirmats els quatre capitans de la primera plantilla

Per Blanquinegres · 20 Septembre, 2023

Mouctar Diakhaby se sumarà a Gayà, Paulista i Jaume Domènech com a capità del València. El franc-guineà, que suma enguany la seua sisena campanya en el club, ocuparà la vacant que deixa Toni Lato i serà el quart capità del club.

Com és habitual, els jugadors que ja són capitans i es queden una altra temporada en el club, el continuen sent. Este és el cas de Gayà, Jaume i Gabriel Paulista que, una temporada més, continuaran portant el braçalet del València.

Mouctar Diakhaby es va confirmar davant l’Atlètic de Madrid com el quart capità del València CF per a la 2023/24. Com va avançar ElDesmarque el mes d’agost passat, la decisió del club era que el guineà substituïra a Toni Lato i acompanyara a José Gayà, Jaume Doménech i Gabriel Paulista com els estendards de l’equip.

Gayà, Jaume i Gabriel Paulista que, una temporada més, continuaran portant el braçalet del València. Des que Parejo es fora del València, el de Pedreguer va assumir la responsabilitat i ha sigut l’encarregat de portar la capitania en els moments més durs de la història recent del club. Jaume, amb tota una vida dedicada al València i el seu gran pes en el vestuari és el segon capità i l’experiència i anys que porta en el club avalen a Paulista per a ser el tercer capità del València aquesta temporada. Però necessitaven un nou integrant.