ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

CONFIRMAT: La capacitat màxima de Mestalla serà de 15.000 espectadors

Per Miguel Castells · 05 Agost, 2021

Després de les últimes restriccions imposades per la Generalitat, Mestalla podrà gaudir de més espectadors que al Trofeu Taronja. Concretament, Ximo Puig ha confirmat que la capacitat màxima dels grans esdeveniments a la Comunitat serà de 15.000 espectadors, per tant, esta serà també la capacitat de Mestalla a la primera jornada de Lliga.

15.000 entrades

D’esta manera, des del club mantindran la política de vendre entrades amb prioritat per als abonats. El València confia que ja a 2022 la Generalitat puga permetre una entrada a Mestalla sense restriccions, així, durant el 2021, es ficarà a la venda el màxim nombre d’entrades permeses. En este cas, 15.000.

Pèrdues

La bona notícia és que la capacitat de Mestalla ha augmentat fins a cinc vegades respecte al Trofeu Taronja, però la negativa és que a este inici de temporada 21/22 la normalitat no ha tornat al món del futbol. El València continua perdent diners molt valuosos amb les entrades, ja que la situació financera és crítica.

Des del 29 de febrer de 2020

El Getafe serà testimoni del primer partit on podrà haver-hi un mínim d’ambient a Mestalla. Des del 29 de febrer de 2020, a un València – Betis, no hi ha hagut més de 3.000 aficionats al temple valencianista. És per això que estes noves restriccions signifiquen una bona notícia.