ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Confiança en Gonçalo Guedes

Per Miguel Castells · 05 Març, 2021

El València disputa hui un partit vital per a eixir de la zona perillosa de la classificació. El conjunt blanquinegre s’enfronta al Vila-real d’Unai Emery en un partit entre dos equips que estan necessitats. Els groguets sumen 7 partits sense guanyar i Manu Trigueros ja ha afirmat que “no hi ha millor camp que Mestalla per acabar amb la ratxa”.

Per a contrarestar l’actitud del Vila-real, els onze possibles jugadors de Javi Gracia seran els següents:

Porteria

A la porteria es manté Jasper Cillessen. Javi Gracia parlà ahir amb l’holandés durant l’entrenament, i el més probable és que la conversació estiguera orientada cap a la seua titularitat i corregir les errades que va tindre al Coliseum. Jaume haurà d’esperar la seua oportunitat a la banqueta.

Defensa

La baixa per sanció de Diakhaby elimina els dubtes que hi podia haver. La parella de centrals titulars serà Paulista i Hugo Guillamon, ja que seria una sorpresa majúscula que Ferro o Mangala foren de la partida. D’altra banda, Correia serà titular al lateral dret i Gayà exercirà de capità al lateral esquerre.

Centre del camp

El centre del camp serà el que ja ens sabem de memòria. La parella a la medul.ar serà Racic i Carlos Soler, amb el primer com a jugador més defensiu. Per la banda dreta, Wass serà qui ajude en tasques defensives a Correia, i la banda esquerra és el maldecap per a Javi Gracia, però recuperar a Guedes és vital, i este pot ser el partit per a tornar-li la confiança.

Davantera

Probablement és la posició on més dubtes hi ha. Les dificultats que té Javi Gracia per seure a Maxi Gómez obliga que dos jugadors que estan en forma, com són Manu Vallejo i Kang In, es disputen una posició. Tot apunta que eixirà d’inici el coreà, ja que Vallejo ha rendit de meravella eixint des de la banqueta.

Possible XI

Així, el possible onze queda de la següent manera:

Porteria: Cillessen.

Defensa: Correia, Paulista, Guillamon i Gayà.

Centre del camp: Wass, Soler, Racic i Guedes.

Davantera: Kang In i Maxi Gómez.