La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix tot el que se sap respecte a la pretemporada del València
,

Coneix tot el que se sap respecte a la pretemporada del València

COMPARTIR
En menys de dues setmanes el València torna els entrenaments per primera vegada a les ordres de Gattuso. No obstant això, sembla ser que en la plantilla tot segueix igual perquè si no hi ha cap gran novetat, Guedes, Soler i Gayà seguiran com a jugadors del València este mes de juny a l’espera d’una gran oferta.
 

Revisions mèdiques

Els futbolistes de la primera plantilla tornen a partir del dilluns 4 de juliol per a realitzar totes les proves mèdiques. Serà la primera presa de contacte amb Gattuso, encara que futbolistes com Guillamón o Lato ja han estat amb el nou entrenador a Paterna.
 

Tots convocats per a entrenar el dimarts

No hi ha excuses ni temps que perdre. Tots els jugadors, i fins i tot tenint en compte que molts jugadors van estar amb les seues eleccions, etaràn entrenant en Paterna els pròxim dimarts 5 de juliol L’únic que tornarà uns dies més tard serà Mosquera, que encara es troba convocat amb les categories inferiors de la selecció.

El calendari de la pretemporada

Després d’eixa primera setmana d’entrenament, el València marxarà a Suïssa el 15 de juliol per a realitzar el seu “stage”, i ací també estarà Blanquinegres per a comptar tots els detalls. Durant eixe viatge realitzarà un partit enfront del Dormunt el 18 de juliol. Mentrestant, el 23 de juliol acabarà l’estada a Suïssa amb un partit enfront del Stuttgart. A tot això, falta per confirmar un amistós més en terres suïsses.