La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix quant pagarà el nou patrocinador del València
,

Coneix quant pagarà el nou patrocinador del València

COMPARTIR

El València ha estat treballant en la forma d’aconseguir ingressos. El club valencià travessa una situació econòmica prou complicada i necessita diners per a poder afrontar diversos pagaments. Per esta raó, a més de vendre jugadors, el València ha buscat en el mercat l’opció d’aconseguir nous patrocinadors. 

Ara mateix, el València ha confirmat que ha arribat a un acord amb Herrero Brigantina per a ser el nou patrocinador del club. L’empresa ha aconseguit ficar la seua marca darrere de la camiseta del València CF. Per tant, l’equipació serà diferent a la de la primera jornada. 

Des del club afirmen estar molt contents amb este nou acord. Herrero Brigantina és una empresa que s’encarrega de gestionar contractes de segurs i altres productes financers per un gran valor de milions d’euros. 

Quant cobrarà?

Herrero Brigantina pagarà una mica més d’1 milió d’euros, segons ha pogut saber Blanquinegres. En el club hi havia un gran grau de satisfacció amb l’acord tancat i es col·loca a l’altura de Skoda i Sailun Tyre. No obstant, no em pogut confirmar la xifra exacta 
 

Té el València més espai per a fitxar?

El València augmenta el seu límit salarial amb este nou patrocinador, com ho fa amb qualsevol altre ingrés. No obstant això, no significa que ara el club tinga 1 milió més d’espai per a fitxar ja que, estant sobrepassat això únicament ho permet l’estalvi per venda de futbolistes aplicant la regla 1/3 o 1/4. Només s’augmentaria en el cas en el qual l’ingrés fora tan gran com per a deixar d’estar excedit en el cost de plantilla.