ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix quan serà oficial el fitxatge de Yunus pel Milan

Per Manel Rumbau · 03 Agost, 2023

El València ha tancat ja l’operació de Yunus Musah al Milan. El club de Mestalla es trobava esperant durant alguns dies que arribara l’oferta oficial i, en els última dies, es va enviar des d’Itàlia l’escrit que s’havia d’aprovar i el jugador ja es troba de camí a Itàlia per a ser nou jugador de l’AC Milan.

El València, per tant, ingressarà una xifra pròxima als 20 milions d’euros fixos més uns variables xicotets. El club de Mestalla, d’aquesta manera, tanca una gran operació, vist el rendiment del jugador, que li permetrà tindre marge i cash per a poder reinvertir-ho en la plantilla, sempre que Peter Lim accepte.

Al llarg d’aquest temps, Yunus Musah no ha acabat de ser un jugador vital per a cap entrenador. Bordalás li va donar la seua primera oportunitat en l’onze titular, encara que assegurava que encara li quedaven molts conceptes tècnics per aprendre. Amb Gattuso el rendiment inicial del futbolista va ser bo, encara que després de la seua lesió en la part inicial de la temporada, l’americà va desaparèixer de forma evident.

S’espera oficialització en les pròximes hores

Tal i com es troba previst des de fa uns dies, s’espera que entre hui i demà es completen les visites mèdiques pertinents per tal que s’oficialitze el traspàs de Yunus Musah al Milan. D’aquesta forma, l’internacional nord-americà deixarà el València després de tres temporades a la disciplina del primer equip.