ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix quan serà la reunió de Corona i Solís amb Peter Lim

Per Alex Alfaro · 13 Febrer, 2023

Corona i Javier Solís han  aterrat a les 10 del matí en l’Aeroport Internacional de Singapur després de pràcticament 16 hores de vol. Ahir a la nit van fer escala a Munic i ja estan a Singapur per a reunir-se en les pròximes hores amb el màxim accionista del València, Peter Lim.

Sobre la taula es troba l’elecció de l’entrenador de la pròxima temporada. Corona té un dossier amb diversos noms als quals ha cridat e i sap de primera mà les seues condicions. Peter Lim escoltarà atentament les opcions però l’última paraula la tindrà l’amo del València i és una opció molt realista que finalment es trie un entrenador proposat per Peter Lim.

En terres asiàtiques són les 19 de la vesprada. L’objectiu és que el nou entrenador del València puga tancar el seu contracte en les pròximes hores i estiga en la banqueta enfront del Getafe. No obstant això, per a agilitzar el tràmit el més eficient hauria sigut una “videocall” en lloc de viatjar 11 116 quilòmetres. Solís i Corona ja estàn en l’hotel.

Tal com ha informat Tribuna Deportiva, la reunió tindrà lloc la matinada d’este dilluns a Espanya, és a dir, ja dimarts en Singapur.