ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix quan poden tornar als entrenaments els lesionats

Per Alex Alfaro · 21 Març, 2023

El València continua treballant amb la intenció de tornar el millor preparats possibles al retorn de la competició. Setmana de paró per compromisos internacionals però gran part de la primera plantilla del València.

El València CF ha treballat aquest dimarts a la ciutat esportiva de Paterna sota mínims, amb els 10 internacionals anara amb compromisos amb les seues respectives seleccions i amb diversos lesionats que ja comencen a tocar gespa.

En el cas de Gabriel Paulista, ja s’ha vist al central hispà brasiler al costat d’un recuperador del club sobre el tapet de la ciutat esportiva, amb el que la seua volta després de l’aturada sembla viable. Caldrà veure el seu ritme de recuperació però podria estar davant el Rayo dilluns que ve 3 d’abril, en la volta del València CF a la competició.

Els altres dos lesionats, Lato i Marcos André, han treballat a un ritme menor dins de les instal·lacions del club i es preveia que també saltaren a la gespa a la part final de la sessió.

Blanquinegres ha consultat si està previst que al llarg de la setmana està previst que algunes de les baixes entrenen al llarg de la setmana i de moment no està en els plans del club. No obstant això, s’espera que algun dels jugadors puguen estar la setmana que ve, però dependrà de com evolucionen a llarg de la setmana