ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix quan espera Baraja que torne Almeida

Per Manel Rumbau · 22 Desembre, 2023

La lesió d’André Almeida és tota una incògnita. El migcampista portugués porta arrastrant des de fa mesos un problema greu a l’esquena que, com és evident, no li ha permés formar part de la dinàmica de grup durant tot aquest temps. No obstant això, el “10” valencianista ja porta més temps de baixa del que pot arribar a marcar la seua lesió, ja que abans de tot ja arrastrava molèsties que van fer que ell mateix, dos setmanes després i junt al servei mèdic, decidira parar de colp el ritme competitiu i buscar l’arrel d’eixes molèsties.

Amb aquesta situació, va ser després de diferents proves mèdiques quan el jugador va explicar en el micròfon de DAZN els problemes que tenia exactament: “Tinc una fractura en una vèrtebra. Una lesió complicada. ¿Terminis per a tornar? Ni tinc terminis, quan tinga bones sensacions”.

Baraja espera que Almeida puga tornar en gener

Mesos després d’açò últim, el seu estat físic continua sent tot un misteri. No obstant això, segons ha informat Conrado Valle al Diari As, Almeida continua recuperant sensacions, tot i que encara segueix amb un pla específic pels seus problemes d’esquena. El desig del cos tècnic és que comence a entrar en dinàmica de grup a l’inici de l’any, encara que ningú s’anima a posar data per a la seua tornada als terrenys dels joc.

Cal recordar que el jugador va disputar el seu últim partit aquesta temporada l’1 d’octubre contra el Betis. Des d’aleshores, tot el relacionat amb la seua lesió ha sigut una incògnita difícil de resoldre, encara que sembla que va apropant-se al seu final.