ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Aquest dimarts es coneixeran els primers resultats del Projecte 112 VCF

Per Javi Richart · 11 Desembre, 2023

La plataforma ‘De Torino a Mestalla’ va fer públic el passat mes de novembre el seu pla econòmic per comprar el València i tornar el club als aficionats, fent-los partícips de la iniciativa. El Projecte 112 VCF consistia en una llista de subscripció oberta on, a través d’una pàgina web (112vcf.es/formulario), cada aficionat podia exposar quina quantitat de diners està disposat a invertir.

Cada 15 dies informarem de la quantitat de persones que s’han registrat, i quants de diners hi ha sobre la taula. Serà davant notari“, va explicar el representant de ‘De Torino a Mestalla’, Juan Martín Queralt. Per tant, el moment de desvetlar els primers resultats ha arribat. Serà aquest dimarts 12 de desembre quan es coneguen les primeres xifres.

Són les més importants, ja que esclariran moltes pistes del futur del projecte, i un sondeig per determinar quina viabilitat econòmica de la iniciativa. Tot depén de la resposta del valencianisme, ja que si la quantitat de diners obtinguda no és suficient, els promotors del projecte van anunciar que es retirarien.

La quantitat de diners no es coneix, però Antonio Paños va aclarir que serien “tots els diners que es puguen recollir“. “No parle de 112 milions perquè no vendria per eixa quantitat. No podem dir la quantitat que busquem. Quants més diners millors”.