ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix quan decidirà el València el mecanisme de repartiment d’entrades

Per Alex Alfaro · 16 Març, 2022

Una de les majors inquietuds que té ara mateix l’aficionat valencianista és si una de les entrades que repartixca el València per a Sevilla li tocarà a ell. Molts abonats es quedaran a València sense sort en el sorteig, uns altres aniran a Sevilla sense entrada i uns pocs afortunats (21000) viatjaren a terra santa per a tractar de tornar a tocar l’olimp.

Per a esta situació, és de vital importància com el València té intenció de repartir les entrades amb les quals compte. Tot apunta al fet que els factors a tindre en compte serà la antiguetat i l’assistència durant estes últimes temporades, encara que no es descarta que l’opció de devolució dels diners de la passada durant la pandemia siga un altre factor.

No obstant això, segons ha informat SER Deportios València, la decisió no serà presa fins al cap de la reunió del divendres entre l’RFEF, el Betis i el propi VCF. Queda poc més d’un mes per a la gran final de Sevilla i són decisions que s’han de confirmar a l’aficionat a molt tardar durant la setmana que ve.