La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix per quina quantitat vendria el club Peter Lim
,

Coneix per quina quantitat vendria el club Peter Lim

COMPARTIR

La família reial de Dubái s’ha interessat al València C.F sent sens dubte la notícia més important d’aquest mes de juliol. Segons el diari vozpopuli.com, l’entorn de l’Emir ha cridat a la porta de fins a dos equips de la Lliga espanyola i assegura que durant el mes de maig va estar el seu fill visitant les instal·lacions del València C.F. 

La persona que estaria interessat a trobar un club de futbol seria més concretament el fill de l’Emir, el príncep H. H. Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, de 39 anys. A més, portaria ja bastant temps buscant tindre el control d’algun club important de la Lliga.

Segons ha informat aquest mateix mitjà de comunicació, Peter Lim ha demanat prop de 450 milions pel club.

No obstant això, no busca qualsevol equip. Vol un equip consolidat en la competició, que tinga grans infraestructures, amb potencial competitiu i amb una afició important.

Declaracions de l’entorn del Emir

“El fill de l’Emir vol un club i li agrada Espanya, però tampoc farà bogeries; ha de ser un equip potencialment competitiu en primera i amb una afició i infraestructures interessants”

 

La seua visita a València

Com afirma este mateix mitjà, durant el mes de maig va estar a la ciutat de València visitant les instal·lacions del club. També va visitar els voltants de la zona en la qual se situarà el futur Nou Mestalla (av Corts Valencianes)

La seua decisió

Finalment, tot apunta al fet que el projecte no va acabar de convéncer a l’Emir, segons el seu entorn. Mala situació econòmica – amb un deute a curt termini que superava els 200 milions després de 30 milions de pèrdues en l’exercici 2020/2021 – i projecte incert respecte al Nou Mestalla després d’aproximadament una dècada parat. L’inversor continua buscant altres equips que li acaben convencent alguna cosa més.

“Els diners no són problema,  la opció València no va encaixar perquè, simplement, no li va agradar el projecte”